Nogomet
30

Neymar: Nikada u životu nisam osjetio toliku patnju kao protiv Čilea

Totalsport
Foto: EPA
Foto: EPA
Moje suze poslije svake utakmice su od radosti, ali nikada ranije nisam osjetio toliku patnju kao u susretu protiv Čilea, rekao je brazilski nogometaš Neymar.

Brazil je u subotu postao prvi četvrtfinalist Svjetskog prvenstva, ali tek nakon što je u lutriji jedanaesteraca izbacio neugodni Čile. Neymar nije postigao pogodak u utakmici, ali je zato uspješno šutirao jedanaesterac u finalnoj seriji, nakon čega je stativa pomilovala Brazil i poslala ga u četvrtfinale.

"Patili smo se jako na terenu. Sve što se događalo bila je čista emocija. U ovom sam susretu doživio sve. Primao sam udarce, hvatali su me grčevi, pucao sam vrlo važan jedanaesterac. Sada se samo želim odmoriti", rekao je Neymar, koji ni u jednom trenutku nije osjećao strah od poraza.

"Bez obzira na situaciju, pritisak i sve što nas je okruživalo nisam osjećao nikakav strah. Želja za pobjedom je suzbila isti. Znali smo da igramo protiv vrhunske reprezentacije i nismo se bojali" rekao je 22-godišnji Brazilac, od kojeg cijela nacija očekuje da donese prvi trofej prvaka svijeta od 2002. godine.