Van Gaal poručio igračima
0

"Nemojte me zalijevati pivom!"

Totalsport
Louis van Gaal (Foto: Reuters)
Louis van Gaal (Foto: Reuters)
Nogometaši Bayerna u subotu u Berlin kod Herthe idu samo potvrditi naslov njemačkog prvaka nakon što su stvorili realno nedostižnu prednost u odnosu na Schalke po gol-razlici.

No, trener Louis van Gaal ne ide u Berlin samo uzeti tanjir namijenjen prvaku. Za njemačke medije najavio je da će na Olimpijskom stadionu izvesti najbolju raspoloživu ekipu.

"Imamo uoči gostovanja kod Herthe tri cilja: Želimo ostati tim s najmanje primljenih golova u ligi, te postati tim s najviše postignutih (Werder ima na kontu gol više, op. a.). Također, ne želimo da se zaustavi naša pobjednička serija", kazao je Van Gaal.

Tradicionalno zalijevanje pivom na terenu koje slijedi poslije posljednje prvakove utakmice u prvenstvu, međutim, nije cilj, barem ne za nizozemskog trenera.

"Upozorio sam igrače da mi se ta ideja nikako ne sviđa."

Nogometaši Tottenhama u srijedu nakon pobjede nad Manchester Cityjem kantom hladne vode zalili su trenera Harryja Redknappa. Englez se nije bunio. Sav smočen dao je izjavu za televiziju. Van Gaal, očito, nije raspoložen za slične igračke psine.