Maurizio Zamparini
0

"Neka se Mourinho vrati u Portugal"

Totalsport
Maurizio Zamparini
Maurizio Zamparini
Predsjednik nogometaša Palerma Maurizio Zamparini objasnio je u razgovoru za Corriere dello Sport kako mu je portugalski trener milanskog Intera Jose Mourinho odbio pružiti ruku.

Dogodilo se to prošle subote uoči međusobnog sraza Palerma i Intera (1-1) u sklopu 29. kola Serie A na stadionu Renzo Barbera, a nakon čega je Zamparini rekao da je “takvo što nedopustivo”.

"Ne znam ga lično, ali kada sam ga vidio u svlačionici pružio sam mu ruku kako bih mu izrazio dobrodošlicu, ali on se okrenuo i ostavio me zaprepaštenim. Bio sam iznenađen njegovim ponašanjem jer sam uvijek dobro govorio o njemu. Znao sam reći da je 'komedijaš', ali također i da dobro razumije nogomet", objasnio je Zamparini i potom nastavio još u oštrijem tonu.

"Ne mogu dopustiti da se netko tako ponaša u mom domu, ja sam mu samo želio poželjeti sve najbolje. Interov izvršni direktor Paolillo je bio prisutan kada se to dogodilo i pokušao je opravdati Mourinha nazvavši ga praznovjernim. Nije to bilo nikakvo praznovjerje već loše ponašanje. Ako se misli tako ponašati neka se lijepo vrati u Portugal", poentirao je Palermov predsjednik.