Nastavak saradnje
0

Nedved se kao direktor vraća u redove Juventusa

Totalsport
Pavel Nedved
Pavel Nedved
Penzioni češki nogometaš Pavel Nedved (38) potvrdio je u razgovoru za Tuttosport kako ima namjeru vratiti se u redove omiljenog mu kluba u kojem je igrao od 2001. do 2009. godine.

Riječ je naravno o Juventusu, a predsjednik torinskog kluba Andrea Agnelli nudi mu navodno jednu od direktorskih funkcija.

"Juve je uvijek bio i bit će moja velika ljubav. U kontaktu sam s predsjednikom Agnellijem i dogovorili smo sastanak za drugu sedmcu", komentirao je Nedved, dobitnik Zlatne lopte France Footballa za najboljeg nogometaša godine iz 2003. godine.

"Čekao sam da se situacija u klubu stabilizira i da se zatvori prijelazni rok. Nakon neuspjeha prošle sezone, posljednji su mjeseci bili frenetični u Juventusu i došlo je do brojnih promjena. Sada je vrijeme da otkrijemo kako mogu biti od pomoći za klub", dodao je slavni Čeh.

Tuttosport piše da je Nedved najbliže dobivanju uloge "posebnog savjetnika" predsjednika Agnellija, iako se prvobitno pisalo da bi mu mogla biti ponuđena uloga direktora omladinskog pogona kluba.