Arsene Wenger
0

"Neću imenovati svog nasljednika"

Totalsport
Foto: AFP/BELGA/File
Foto: AFP/BELGA/File
Francuski menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger odbija pomisao o napuštanju kluba na čijem je čelu od septembra 1996. godine.

Nedavno je tako Wenger proslavio svoju 13. godišnjicu na klupi Arsenala, čime je postao najdugovječniji trener u povijesti “topnika”. Aktualni ugovor vrijedi mu do juna 2011. godine, a prema njegovim izjavama vidi se da nema namjeru odstupiti sve do isteka ugovora, a možda i duže.

  • S ovim klubom imam dubok odnos. Ali oduvijek sam mišljenja da je u klubu najbolje da svi rade ono za što su plaćeni i ne miješaju se u ostale stvari – rekao je Wenger.

  • Mogući nasljednik? Ako me iz uprave kluba budu tražili mišljenje oko nasljednika svakako ću ih konzultirati, ali sada sigurno neću imenovati svog nasljednika jer to nije moj posao, a ja ne želim raditi ništa drugo do svog posla. Jednoga dana kada i napustim ovaj klub želim ga ostaviti u savršenom stanju i dati novom menadžeru priliku da bude još bolji od mene. Želim ostaviti ekipu koja će imati potencijala, a ne ekipu u kojoj neće biti više nikoga - završio je Francuz.