Harry Redknapp
0

'Neće mi Pavljučenko destabilizirati ekipu'

Totalsport
Nakon što se ruski napadač i reprezentativac Tottenhama Roman Pavljučenko potužio da se Harry Redknapp ruga s njim, iskusni menadžer brzo je odaslao odgovor.

Pavljučenko, koji je na White Hart Lane stigao u ljetu 2008. godine iz moskovskog Spartaka uz odštetu od gotovo 14 miliona funti, revoltiran je jer ove sezone nije upisao još niti jedan nastup od prve minute u Premiershipu. Tek je četiri puta ulazio s klupe. Od kraja oktobra uopće nije igrao.

Pavljučenko se ruskim novinarima potužio da mu je Redknapp uoči dvoboja Carling Cupa protiv Manchester Uniteda obećao mjesto u prvoj ekipi, samo da bi dan kasnije sjedio na klupi svih 90 minuta.

  • Nikada nisam Pavljučenku rekao da će igrati u određenoj utakmici ili utakmicama. Uostalom, tada mi je sam rekao da u glavi nije spreman za igranje. Ja sam mu odgovorio: ''Ako nisi spreman, nisi'', i to je to. Međutim, ako ima nekakav problem, trebao je doći do mene i razgovarati o tome sa mnom. U klubu je trenutno odlična situacija, igramo odlično, četvrti smo na tabeli, nikada ovdje nije bilo bolje. I zato neću dopustiti da mi jedna osoba destabilizira ekipu! - oštar je Redknapp.

Ta ''jedna osoba'' je, naravno, nesretni i nezadovoljni ruski napadač koji ne skriva da želi napustiti White Hart Lane u januarskom prelaznom roku. No, u toj priči postoji ''mali'' problem. Tottenmham je za njega moskovskom Spartaku u ljeto 2008. godine platio gotovo 14 miliona funti za odštetu. Redknapp je spreman pustiti svog ruskog napadača jedino ako neki klub ponudi taj ili barem približno isti iznos, jer ne želi biti na gubitku.

  • Ako se javi neki klub i pošalje ponudu koja odgovara Pavljučenkovoj vrijednosti, možemo razgovarati. U protivnom, nema šanse za njegov odlazak, pa nisam lud da ga poklonim nekome – kaže Redknapp.