Jose Mourinho
0

Ne žalim zbog Zlatanovog odlaska

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Portugalski trener Jose Mourinho, koji je prošle sezone u svojoj prvoj sezoni na klupi Intera osvojio naslov talijanskog prvaka, Interov četvrti u nizu, prokomentirao je razmjenu Zlatana Ibrahimovića i kamerunskog napadača Samuela Eto'a na relaciji Barcelona – Inter.
  • Ukoliko usporedite karijere te dvojice nogometaša, mislim da će Ibrahimović u Barceloni imati veći pritisak nego Eto'o u Interu u smislu ispunjavanja očekivanja. Prije godinu dana su svi govorili i kako sam ja pod pritiskom, ali sam ih razuvjerio – kaže Mourinho, koji svoju ekipu sprema za nedjeljnu utakmicu talijanskog Superkupa protiv Lazija u Pekingu na glasovitom Ptičjem gnijezdu. Taj će susret biti dio obilježavanja prve godišnjice svečanog otvorenja prošlogodišnjih Olimpijskih igara.

Mourinho dodaje da je zahvalan Ibrahimoviću na njegovom doprinosu na San Siru, ali ipak ne žali za njegovim prelaskom u Barcelonu.

  • U našem klubu ne zaboravljamo igrače koji su nam bili vrlo važni. Ja, kao, trener, nikada ne zaboravljam igrače koji su ostavili velikog traga u mojoj ekipi. Međutim, uopće nisam tužan zbog te zamjene, odlaska Ibrahimovića i dolaska Eto'a, a vjerujem da na isti način razmišljaju i naši navijači.