John Terry
0

"Ne treba nam Mourinho, ostavite Hiddinka!"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Chelseajev kapetan John Terry smatra kako bi vodstvo njegovog kluba napravilo najbolji potez kada bi osiguralo ostanak holandskog 62-godišnjeg stručnjaka Guusa Hiddinka na poziciji menadžera i po završetku ove sezone.

Hiddink je na Stamford Bridgeu napravio veliki posao otkad je preuzeo ekipu od smijenjenog Luiza Felipea Scolarija. U Premiershipu je dobio šest od sedam utakmica, a u Ligi prvaka je stigao nadomak polufinala, nakon što su ''plavi'' u prvoj četvrtfinalnoj utakmici pobijedili na Anfieldu svog najvećeg rivala u tom natjecanju Liverpool s 3-1.

Hiddink je u nekoliko navrata podvlačio da u Chelseaju ostaje samo do kraja sezone, s obzirom na njegove izborničke obveze u ruskoj reprezentaciji, koje i dalja obnaša.

Međutim, kapiten Chelseaja John Terry apelira na upravu svog kluba da pokuša zadržati Holanđanina na dulje staze.

  • Hiddink je u dobrim odnosima s našim gazdom Romanom Abramovičem. S njime je sve krenulo nabolje u našem klubu, siguran sam da će biti pregovora o njegovom ostanku. Ukoliko nastavimo s ovakvim napretkom, postojat će samo jedna opcija. Hiddink briljatno radi svoj posao!

Kao moguće rješenje za poziciju menadžera za sljedeću sezonu, spominjao se povratak Josea Mourinha, trenutno trenera Intera.

  • Jose je kod nas bio veliki menadžer, imao je velikih trenutaka u našem klubu. No, sada je netko drugi taj. Mourinho je svjetska trenerska klasa, mnogi naši igrači i dalje su u kontaktu s njime. No, nama u klubu sada treba stabilnost. Hiddink svoj posao radi sjajno, omogućio nam je puno slobode u igri. Ipak, odluke o tome tko će biti menadžer sljedeće sezone donosi uprava – zaključuje Terry.