Harry Redknapp
0

"Ne obazirem se na nekolicinu idiota"

Totalsport
Harry Redknapp  (Foto: AP)
Harry Redknapp (Foto: AP)
Tottenhamov menadžer Harry Redknapp ne može shvatiti vlastite navijače koji su njegovim igračima zviždali u poluvremenu ponovljene utakmice četvrtfinala engleskog nogometnog FA Cupa u srijedu protiv Fulhama.

Rezultat nakon prvih 45 minuta igre na White Hart Laneu u tvom dvoboju bio je 1-0 za Fulham, pa su neki navijači negodovanjem i zvižducima ispratili nogometaše Totenhama u svlačionicu. Na kraju je Tottenham pobijedio s 3-1.

"Ne razumijem da ove sezone, kada igramo ovako dobar nogomet, neko može zviždati našoj ekipi. Mislim da svatko ko si želi priuštiti dobru nogometnu zabavu treba doći gledati naše utakmice. Međutim, među gledateljima će se uvijek naći i oni koji ne razumiju ovu igru", komentirao je Redknapp, te nastavio.

"Mogli smo i voditi 1-0 na poluvremenu, ali s lošom igrom, Tada ti isti navijači ne bi gunđali. Njih zanima samo ono što pokazuje semafor, te shodno tome reagiraju. Međutim, 99% naših navijača su fantastični! Pa neću se valjda obazirati na nekolicinu idiota", završio je s grubim riječima Redknapp.