David Beckham
0

"Ne idem za Ancelottijem u Chelsea"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
David Beckham u nedjelju će, na gostovanju kod Fiorentine u zadnjem, 38. kolu Serije A, odigrati posljednju utakmicu za Milan prije povratka u Los Angeles.

Beckham je u velikoj mjeri sam platio svoju posudbu u Milanu do kraja ove sezone. Međutim, tvrdi da neće biti priče o nekom novom velikom transferu. Špekulacije da će se pridružiti trenutnom treneru Milana Carlu Ancelottiju u Chelseaju, dakako, ako i Ancelotti završi na Stamford Bridgeu, Beckham je odbacio.

"Iskreno, ne mislim da je to opcija. Koncentriram se samo na zadnju utakmicu u Milanu, a potom na povratak u Los Angeles. Vratit ću se 11. jula i započeti s treninzima, odnosno uključiti se u sezonu američkog prvenstva u mom klubu. No, uvijek je lijepo biti tražen", rekao je Beckham i dodao:

"Ancelotti je imao prema meni sjajan odnos otkad sam stigao u Milan, davao mi je puno prilika i vrlo sam mu zahvalan. Proveo sam u Milanu šest mjeseci u kojima sam stalno uživao. Radujem se što ću se opet vratiti u taj klub. No, kao što sam uvijek govorio, i kao što ću uvijek i govoriti, još uvijek sam usredotočen na LA Galaxy i američko prvenstvo, bez obzira što drugi govore ", kaže popularni Becks.