Cristiano Ronaldo
0

"Ne ganjam naslov najboljeg strijelca"

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
U subotu su nogometaši madridskog Reala još jednom upisali visoku i hvale vrijednu pobjedu u Primeri. Nakon nedavnog uspjeha kod Valencije od 6-3, u subotu su, u utakmici 35. kola pobijedili kod Seville sa 6-2.

Nažalost po Real, te odlične predstave nisu uspjeli sačuvati i za one važnije posljednje oglede koje su imali protiv Barcelone. U tom pogledu su malo zadovoljštine pronašli tek u finalu Kupa kralja u kojem su pobijedili Barçu s 1-0.

Prvo ime utakmice na Sanchez Pizjuanu je bio portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo koji je postigao četiri pogotka. Ukupno je tako došao do brojke od 33 pogotka u sezoni Primere, te ima trenutno dva više od Barceloninog vođe Lionela Messija.

"Ne ganjam nikakav naslov najboljeg strijelca lige. U igri me vodi samo želja da Real sa stilom završi ovu sezonu", rekao je Ronaldo i nastavio:

"Četiri pogotka na jednoj utakmici su lijepa statistika i dobar osjećaj, no za svaki od pogodaka zahvaljujem svojim saigračima. Odigrali smo odličnu utakmicu i pokušat ćemo biti takvi do kraja sezone. Možda je to malo teško očekivati jer smo ipak imali neka neugodna iskustva u posljednje vrijeme, ali trudit ćemo se. Pokušavamo zaboraviti Barcelonu i igrati svoju igru".