Argentina
0

Navijači pucajući iz pištolja zahtijevali pobjedu tima

Totalsport
Naoružana banda prekinula je trening argentinske prvoligaške ekipe San Martin-Tucuman, te ispaljivanjem barem jednog hica iz vatrenog oružja u zrak ultimativno zahtijevala pobjede momčadi za koju navija.

Argentinski mediji pišu da je skupina od 50-ak navijača upala na trening tima koji se grčevito bori zadržati prvoligaški status i prijetnjama pokušala natjerati ekipu da iz preostale tri utakmice uknjiži devet bodova.

  • Počeli su se svađati i prijetiti nam. Napali su trenera optuživši ga za previše defanzivno postavljenu igru, a potom su se okrenuli nama uz riječi da pljačkamo klub - potvrdio je napad čileanski napadač momčadi Cristian Canio.

  • Na kraju su izvadili oružja pokazali nam ih i napuštajući trening ispalili metak u zrak. Upozorili su nas da ćemo u slučaju neosvajanja devet bodova snositi posljedice - dodao je.

U argentinskoj Clausuri takmiči se 20 klubova, od čega posljednja dva direktno napuštaju ligu i sele u niži rang. San Martin trenutno ima 17 bodova iz 16 odigranih utakmica. Tri ekipe slabije plasirane od njih sakupile su po 14 bodova.