Uvredljive poruke o njegovoj bolesti
4

Navijači Liverpoola zlostavljaju Halseyja putem Twittera

Totalsport
Mark Halsey
Mark Halsey
Engleski sudija Mark Halsey našao se na meti navijača Liverpoola koji su mu putem Twittera poslali niz primitivnih i degutantnih poruka.

Halsey je, podsjetimo, sudio nedjeljnu utakmicu Premierlige između nogometaša Liverpoola i Manchester Uniteda na Anfieldu. Gosti su slavili s 2-1, a domaći su imali prigovore na niz sudijskih odluka, poput isključenja Jonja Shelvyja i jedanaesterca koji je dosuđen u korist Uniteda.

Navijači Redsa su nakon utakmice iskalili svoj bijes putem Twittera, a neki su otišli toliko daleko da su s ružnim aluzijama se prisjetili Halseyjeve uspješne borbe protiv raka grla.

"Nadam se da će Halsey ponovno dobiti rak i umrijeti" te "Halsey je trebao umrijeti od raka" samo su neke gadljive poruke poslane putem Twittera. Naknadno su izbrisane uz izvinjenje društvene mreže, ali 51-godišnjeg su sudiju jako pogodile, toliko da razmišlja i o prijavi policiji, piše Daily Mail.

Englesko sudijsko udruženje ponudila je Halseyju da se savjetuje s psihologom, a očekuje se da će ga maknuti s utakmice Carling Cupa između Southamptona i Sheffield Wednesdaya koju je trebao suditi u utorak.