Vicente del Bosque
0

"Nastavljam vjerovati Torresu"

Totalsport
Vicente del Bosque (Foto: AP)
Vicente del Bosque (Foto: AP)
U četvrtak, dva dana prije četvrtfinalnog dvoboja Svjetskog prvenstva protiv Paragvaja, selektor španskih nogometaša Vicente del Bosque najavio je da Fernando Torres ostaje prva napadačka opcija.

"Naš je glavni napadač u ovom trenutku Fernando Torres. Igrao je sve četiri utakmice, a igrat će i dalje, i to jako puno. Imamo u njega potpuno povjerenje, kao što imamo i u Fernanda Llorentea. Znamo da on u našu igru unosi mnoge kvalitete", rekao je selektor, dok se najbolji španski strijelac David Villa nadovezao: "Svi znamo da će Torresov trenutak doći. Nadajmo se da će se to dogoditi u subotu protiv Paragvaja."

Torres zasad igra katastrofalno u Južnoj Africi jer je sasvim izvan forme nakon što je zaliječio tetivu desnog koljena poslije operativnog zahvata.

Osim što njegovom lošom igrom pati španski napad, pati i David Villa, kojeg je Del Bosque izgurao na mjesto lijevog krila. Sreća je da novi napadač Barcelone u sjajnoj formi, pa golove postiže redovno i s te, njemu neprirodne pozicije.

"Jedino mislim kako dočekati subotu u optimalnoj formi. Bit će to komplikovan dvoboj, ali ćemo ga dočekati motivisani i svjesni da imamo kvalitetu za pobjedu", rekao je Villa, prvi strijelac turnira s četiri pogotka.