Želi ostati na Emiratesu
0

Nasrijev agent: Nastavljaju se pregovori s Arsenalom

Totalsport
Samir Nasri
Samir Nasri
Alain Migliaccio, agent ponajboljeg Arsenalovog nogometaša Samira Nasrija (23) potvrdio je kako je njegov klijent prvenstveno zainteresovan za produženje ugovora s aktuelnim klubom s kojim ga ugovor veže još godinu dana.

U redove Arsenala Nasri je stigao 2008. godine iz Marseillea, a navodno je interes za njegovim dovođenjem pokazao veliki Manchester United u koji ga je lično pozvao Patrice Evra, njegov saigrač iz francuske reprezentacije. Otočki mediji tako su pisali da je došlo do prekida pregovora na relaciji Arsenal-Nasri oko produženja, što Migliaccio demantuje.

"Želim razjasniti da nije bilo zastoja u pregovorima s 'topnicima' oko produženja ugovora i uskoro bi se opet trebali sastati s Arseneom Wengerom", rekao je Nasrijev agent za Calciomercatoweb.

"Nekoliko je klubova zainteresovano za Samira, ali nepotrebno ih je imenovati. Prije slušanja ostalih ponuda želimo razgovarati s Arsenalom".

Nasri je u prošloj sezoni odigrao 30 premierligaških utakmica i pritom postigao 10 golova. Posebno je impresionirao u prvom dijelu sezone.