Roberto Mancini
0

"Naravno da nisam zainteresiran za dolazak u Juventus"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Roberto Mancini je u talijanskom nogometu kao trener radio od 2000. do 2008. godine. Dakako, najplodnije je bilo ono posljednje razdoblje kada je s Interom dominirao u talijanskoj Seriji A.

Nakon toga se odlučio za odlazak u Manchester City gdje i dalje radi, a kako stvari stoje, izborit će s tom ekipom četvrto mjesto na tabeli Premiershipa, koje garantira igranje kvalifikacija Lige prvaka za iduću sezonu. Isto tako, Mancini i njegova ekipa će igrati u finalu FA Cupa, gdje će im suparnik biti Stoke City.

Hoće li Mancini iduće sezone na vlastitoj koži iskusiti igranje u Ligi prvaka kao trener Cityja još je upitno, pogotovo nakon što su zadnjih dana neki talijanski i engleski mediji pisali o njegovom mogućem dolasku u Juventus. Navodno je, naime, Giuseppe Marotta, generalni menadžer Juventusa, u pregovoru s njegovim agentom.

No, Mancini sve to spremno opovrgava.

"Moja je želja ostanak u Manchester Cityju. Naravno, kako se približava kraj sezone svi igrači i treneri se sele posvukud putem medija, ali poručujem da nisam zainteresiran za dolazak u Juve."