Carlos Tevez
0

"Napuštam Manchester United, ali ostajem u Engleskoj"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mislim da sljedeće sezone neću biti nogometaš Manchester Uniteda. Učinio sam sve što je u mojoj moći, no novi mi ugovor nije ponuđen i stoga ću napustiti klub - ustvrdio je argentinski nogometaš “crvenih vragova” Carlos Tevez.

Strijelac ukupno 14 ovosezonskih pogodaka za ekipu Alexa Fergusona dao je do sada najjasniju poruku oko nastavka svoje karijere. I dok njegova ekipa igra sjajno, mjesto drugoga napadača u timu čvrsto drži službeno proglašeni najbolji igrač današnjice Cristiano Ronaldo, dok je ispred svih siguran Wayne Rooney. Veće povjerenje trenera uživa i Dimitar Berbatov.

Tevez minutažu dobiva na kapaljku i to ga nikako ne zadovoljava, stoga traži izlazna vrata s Old Trafforda.

  • Ne osjećam se poželjno i napustiti ću klub. Teško mi je ostati u klubu koji me ne poštuje kao igrača, a to su dokazali ne ponudivši mi novi ugovor. Navijači se prema meni odnose kao da sam dio njihove obitelji, ali ne i klub, pa ću morati promijeniti sredinu - kazao je Tevez u razgovoru za News of the World.

Ipak, suprotno očekivanjima da će sreću potražiti u španjolskoj Primeri, Tevez otkriva da ne pomišlja na napuštanje Otoka.

  • U mom odlasku u Španiju nema istine. Četverogodišnja kćer Florencia uči engleski jezik, a i supruga mi je zadovoljna životom ovdje. Želimo ostati u Engleskoj, a niti ja nemam ništa protiv toga budući da se ovdje igra nogomet koji odgovara mom stilu, a ujedno je ovo i najjača svjetska liga.

  • Klub u koji dođem, bilo da je riječ o Arsenalu, Chelseaju, Manchester Cityju ili Evertonu, bit će žestok suparnik Manchester Uniteda. Na kraju bih se još samo želio zahvaliti navijačima na njihovoj potpori. Zauvijek će imati posebno mjesto u mome srcu - završio je 25-godišnji Argentinac.