Nogomet
0

Napoli "upecao" najboljeg strijelca Copa Sudamericane

Totalsport
Eduardo Vergas
Eduardo Vergas
Predsjednik talijanskog nogometnog kluba Napoli, Aurelio De Laurentiis, objavio je vijest da su doveli mladu zvijezdu čileanskog nogometa – Eduarda Vargasa.

Iako detalji transfera nisu poznati javnosti, nagađa se da je Napoli iskeširao oko 13 i pol milionaa eura za najboljeg strijelca Copa Sudamericane.

"Iskoristio bih ovu priliku da službeno potvrdim dovođenje čileanskog napadača Vargasa (22). Prije nekoliko minuta završio sam razgovor s klupskim liječnikom koji je posjetio Vargasa i potvrdio da je s njegovim zdravljem sve u redu", rekao je De Laurentiis za radio Marte.

"Potpisali smo ugovor čime smo pretekli žestoku konkurenciju koja je također bila zainteresirana za njegovo dovođenje. Ovo je još jedan dokaz da smo u stalnoj potrazi za mladim talentima diljem svijeta koji bi pojačali našu ekipu", zaključio je predsjednik i vlasnik Napolija.

Vargas, član čileanske ekipe i Universidad de Chile, je također bio meta londonskog Chelseaja. Čileanac je u ovoj kalendarskoj godini sakupio šest nastupa za nacionalnu vrstu pod paskom izbornika Claudija Borghija.