Manuel Pellegrini
0

"Napast ćemo Milan od prve minute"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Pobjeda protiv Getafea od 2-0 u posljednjem prvenstvenom ogledu Primere (9. kolo) očito je vratila, barem, prividan mir u madridski Real.

S mnogo optimističnih izjava Real je došao u Milano gdje će u utorak odigrati utakmicu 4. kola skupine C Lige prvaka protiv istoimenog domaćina. Podsjetimo da su na vodećoj poziciji Milan i Real sa po 6 bodova, dok Marseille i Zürich imaju po tri.

  • Od prve minute ćemo napasti Milan i ne bježimo od našeg jedinog cilja, a to je pobjeda i uzvrat za ono što je nama napravio Milan prije desetak dana - rekao je čileanski trener Manuel Pellegrini, koji nastavlja:

  • Bit će to ogled dvije sjajne momčadi s mnoštvom genijalnih pojedinaca. Liga prvaka je teško natjecanje, svaki suparnik je težak, te nema lagane utakmice u kojoj možete računati na sigurna tri boda. Protiv Milana, svakako, možemo očekivati samo veliku borbu.

Pellegrini je rekao da unatoč nekoliko jako slabih rezultata i igara Reala nikada nije osjećao nelagodu na trenerskoj klupi.

  • Smiren sam i isključivo spreman za rad. Došao sam napraviti mnogo uspjeha u Realu i samo tome stremim. Mislim da guramo sasvim dobro, makar nam se spočitava mnogo toga. U prvenstvu smo samo bod iza Barcelone, u Ligi prvaka stojimo sasvim dobro - završio je Pellegrini.

Kup kralja nije spomenuo...