Ole Gunnar Solskjaer
0

"Nadam se Manchesterovoj klupi"

Totalsport
Ole Gunnar Solskjaer, bivši norveški nogometni reprezentativac i član Manchester Uniteda, odnedavno je trener Moldea, kluba iz kojeg je 1996. godine ostvario transfer na Old Trafford.

Ipak, karijeru profesionalnog nogometaša Norvežanin bi rado preslikao i u trenerskom dijelu posla, pa je tako izjavio da se jednog dana u budućnosti vidi na klupi "crvenih vragova". No, tek kada prikupi dovoljno iskustva za takvo što.

"Ne sramim se to reći. Budem li i za petnaest godina u trenerskim vodama i stigne li mi poziv iz Manchester Uniteda rado ću potvrdno odgovoriti. Svi bivši nogometaši Uniteda o tome sanjaju, a ne samo ja. Istoj se stvari nadaju Ryan Giggs, Bryan Robson i Mark Hughes."

"Posljednje su mi godine dokazale da je za dolazak na klupu Manchester Uniteda potrebno iskustvo, ali i kvaliteta. Sir Alex Ferguson može poslužiti kao sjajan primjer. On je trenerska enciklopedija, a meni preostaje samo nadati se da ću za petnaest do dvadeset godina iskustva biti kandidat za Manchesterovu klupu", kazao je Solskjaer.