Pripreme Olimpica za novu sezonu
0

Na prozivku stigli Vladavić, Jugo, Regoje i Brković

Sarajevo-x.com
Na stadionu "Otoka“ danas je održana prozivka igrača FK Olimpic čime je i ozvaničen početak priprema za predstojeću sezonu.

Šefu struke, Mehmedu Janjošu, odazvali su se svi igrači. Današnjoj prozivci su prisustvovali: Lučić, Suljević, Subašić, Vidović, Rizvanović, Kapić, Salkić, Hadžanović, Kresser, Durak, Hiroš, Raščić, Škaljić, Pliska, Pljevljak, Aganspahić, Harba, Kiso i Dučić. Pored ovih igrača koji su i u prošloj sezoni nosili dres Olimpica na prozivci su se pojavili Vladavić, Jugo, Regoje i Brković, igrači koji su ovo ljeto preselili na Otoku te Zorić, Lazarević i Rustemović koji su došli na probni rad.

"Zadovoljan sam današnjom prozivkom. Drago mi je da se ona održala upravo na mjestu odakle je Olimpic i krenuo. Mi se ove godine vraćamo svojoj kući i svi smo sretni zbog toga. Što se ekipe tiče zadovoljan sam jer nije bilo velikih promjena a konkurencija je dosta jača. Mi već sutra startamo s treninzima u Sarajevu ogakle 4. Jula putujemo u Fojnicu. Siguran sam da je pred nama jedna dobra i uspješna sezona u kojoj želimo napraviti novi iskorak“, izjavio je Mehmed Janjoš nakon obavljene prozivke.