Nogomet
143

Na poluvremenu utakmice Sarajevo-Leotar trka atletičara na 100m

Klix.ba
Stadion Koševo (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Stadion Koševo (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa Atletskim klubom Sarajevo će na poluvremenu utakmice Sarajevo - Leotar organizirati poseban program.

Naime, sprinteri Atletskog kluba Sarajevo, članice Sportskog društva Sarajevo, koji se nalaze u posljednjoj fazi priprema za početak takmičarske sezone, imat će generalnu provjeru na 100 metara.

Kako ističu, sretni su zbog mogućnosti da pokažu svoj talent pred publikom na Koševu te se zahvaljuju klubovima na odličnoj ideji i realizaciji.

"Nama takmičarima je izuzetno drago što ćemo imati mogućnost da pokažemo naše umijeće pred koševskom publikom. Smatram da je ovo za sve nas trka pred najviše gledalaca do sada. Dat ćemo sve od sebe kako bi gledaoci bili zadovoljni, a naši lični ciljevi ispunjeni. Ovu trku ćemo shvatiti kao da je pravo takmičenje i mogu reći da jedva čekamo početak. Zahvalio bih se ovim putem Fudbalskom klubu Sarajevo na inicijativi i ideji te našim trenerima, koji su je realizovali", kazao je Asmir Hadžić, mlađi juniorski prvak Bosne i Hercegovini na disciplini 400m prepone.