Nogomet
286

Musemić za Klix.ba: Ne treba mi da slušam psovke grupice balavaca sa tribina

Piše: E. B.
Na kraju meča protiv Mladosti pozdravio navijače (Foto: Darko Zabuš/Klix.ba)
Na kraju meča protiv Mladosti pozdravio navijače (Foto: Darko Zabuš/Klix.ba)
Husref Musemić više nije šef stručnog štaba Slobode. U razgovoru za Klix.ba sada već bivši strateg Tuzlaka istakao je kako su pogrdni povici sa tribina presudili prilikom donošenja ove odluke.

"Prije svega, izvinjavam se iskrenim navijačima Slobode kojih je mnogo više, no meni ne treba u 55. godini da slušam psovke od grupice balavaca u kojima mi vrijeđaju ženu, djecu...", kaže Musemić.

"Zbog svega što sam uradio za godinu i po dana, zajedno sa svojim saradnicima i igračima, mislim da nisam zaslužio te povike, ali sam ispoštovao to što su tražili da odem. Dovoljno je pogledati gdje je Sloboda bila prije nego sam sjeo na klupu i ono što sam uradio. U Tuzli sam radio srcem, stekao sam prijatelje i ovim putem se zahvaljujem svima na saradnji i Slobodi želim sve najbolje", rekao je Musemić, koji će sigurno biti prva želja navijača Sarajeva kada je u pitanju nasljednik Mehmeda Janjoša na klupi ekipe s Koševa.

"Sada ću se najprije odmoriti, a što se tiče Sarajeva, ne bih o tome da pričam. Dovoljno sam iskusan i pametan da znam donijeti najbolje odluke", poručio je Musemić na kraju razgovora za Klix.ba.