Nogomet
0

Musemić: Sarajevo bi trebalo da pobijedi Rudar

Piše: A. U.
Foto: N. G./Klix.ba
Ognjen Todorović (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Povodom utakmice 10. kola Premijer lige BiH, u kojoj će FK Sarajevo igrati protiv FK Rudar iz Prijedora, šef stručnog štaba tima s Koševa, Husref Musemić, naveo je kako bi Sarajevo trebalo da pobijedi.

"Koliko su dešavanja sa utakmice protiv Borca utjecala na igrače, ostaje da se vidi. Vule Trivunović nema pravo igrati, a Jevtić je bolestan. Oni igrači koji su igrali protiv Borca, bit će u kadru i protiv Rudara. Uz poštovanje prema protivniku, mi zaista više nemamo ni milimetra prostora da razmišljamo o bilo čemu drugom osim o pobjedi", najavio je Musemić.

Igrač Ognjen Todorović smatra da će biti teško igrati bez navijača i podrške sa tribina te navodi kako je atmosfera u svlačionici prilično dobra te da su svi svjesni šta trebaju uraditi.

"Mislim da sutra ne bi trebalo biti problema i da moramo pobijediti. Nakon tri utakmice bez pobjede, moramo pobijediti i donijeti tri boda", rekao je Todorović.

"Neće biti prijatno igrati pred praznim tribinama, ali nadamo se da je ovo posljednji put da se nešto tako dešava i da nikome ko želi da dođe da bodri Sarajevo i pogleda utakmicu više neće biti uskraćeno to pravo", poručio je Musemić.

Utakmica 10. kola Premijer lige BiH odigrat će se na stadionu Asim Ferhatović Hase, 29. septembra u 15:30 sati.