Nogomet
20

Mundo Deportivo: Drogba na meti Barcelone

Totalsport
Didier Drogba (Foto: Arhiv/AFP)
Didier Drogba (Foto: Arhiv/AFP)
Mundo Deportivo, sportski dnevnik iz Barcelone, piše kako direktor nogometnog kluba Barcelona Andoni Zubizaretta istražuje mogućnost dovođenja Chelseajevog napadača Didiera Drogbu na Camp Nou.

Po svemu sudeći, robusni 34-godišnji napadač igra svoju zadnju sezonu u Chelseaju, kojem je pristupio 2004. godine iz Marseillea. Drogba ima ugovor s ''Bluesima'' do kraja ove sezone. Njegova je želja bila dobiti novi ugovor na dvije sezone, ali su mu, navodno, u Chelseaju ponudili samo jednogodišnje produženje, što ga nije zadovoljilo.

Nedavno je Drogbin agent istaknuo kako njegov štićenik na stolu ima unosne ponude iz Katara, Rusije, SAD-a i Kine. Poznato je da ga njegov donedavni saigrač u Chelseaju Nicolas Anelka zove da mu se priključi u ekipi Shanghai Shenhua.

Barcelona je nedavno u polufinalnim ogledima Lige prvaka s Chelseajem još jednom na vlastitoj koži osjetila koliko je Drogba još uvijek moćan i opasan napadač. Navodno je katalonska ekipa spremna ponuditi Drogbi jednogodišnji ugovor, s opcijom produženja na još jednu godinu.

Drogba je nedavno rekao ''kako bi bilo lijepo igrati zajedno s Lionelom Messijem, Xavijem Hernandezom i Andresom Iniestom''.