Zlatan Ibrahimović
0

"Možemo do pobjede protiv Reala"

Totalsport
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Vjerojatno najzanimljiviji ogled 4. kola nogometne Lige prvaka vidjet će u srijedu publika na San Siru. S početkom u 20.45 sati sastaju se ondje Milan i Real Madrid.

Riječ je o dvoboju prvoplasirane ekipe grupe G, nepogrešivog Reala (tri pobjede, gol-razlika 5-0), i drugoplasiranog Milana koji s četiri boda mora tražiti put do pobjede. U nju, pak, u potpunosti vjeruje napadač Zlatan Ibrahimović koji u najavi utakmice upozorava saigrače da svoju igru moraju podići na najviši nivo žele li do tri boda protiv favorita grupe.

Manje od očekivanog pokazali su u prošlom kolu "rossoneri" gostujući na Santiago Bernabeu. Domaćin je tada, podsjetimo, slavio 2-0 golovima Cristiana Ronalda i Mesuta Özila, a sve je bilo riješeno već u uvodnih petnaest minuta. U najavi utakmice sjetio se te večeri i Milanov švedski napadač.

"Protiv Reala ćemo morati napraviti sve što nismo napravili na Santiago Bernabeu. Ondje su oni dominirali igrom, a mi bili ti koji su igrali sporo i nedovoljno 'bezobrazno'. Zaigramo li sada na drugačiji način, možemo ih savladati i dokazati da smo bolji od njih."

"Spreman sam na žrtvu kako bih pomogao Milanu da podigne nivo igre. Došao sam ovdje pobjeđivati i osjećam veliku odgovornost", kazao je Ibrahimović s tri postignuta gola najbolji strijelac "rossonera" u Ligi prvaka ove sezone.