Nogomet
1

Moyes: Rooney je bio odličan i ponavljam - nije na prodaju

Totalsport
David Moyes (Foto: AFP)
David Moyes (Foto: AFP)
Menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda David Moyes ostaje dosljedan svom stavu da reprezentativni napadač Wayne Rooney neće napustiti klub, te otkriva da sprema još pojačanja.

Rooney je, unatoč činjenici da je propustio posljednjih nekoliko pripremnih utakmica Uniteda zbog povrede ramena, igrao u srijedu navečer za reprezentaciju i to više od sat vremena. Čak je i selektor Roy Hodgson izjavio uoči utakmice da ima osjećaj da je Rooney zdrav već danima, iz čega se može zaključiti da je bojkotirao igrati za klub, koji ga ne želi pustiti u redove velikog rivala Chelseaja.

"Nema nikakvih novosti po pitanju Waynea Rooneyja i ne želimo nikakvih novih vijesti. Već sam rekao, no ponovit ću ponovo – on nije na prodaju", rekao je Moyes, koji je bio impresioniran onime što je Rooney pokazao u 65 minuta nastupa za reprezentaciju.

"Gledao sam utakmicu i mislim da je bio jako dobar. Bilo ga je posvuda, fizički je spreman, no vidi se da nije u formi, jer mu je to bila prva prava utakmica", kaže menadžer Crvenih vragova, koji se i dalje nada pojačanjima prije kraja prijelaznog roka.

"Iskreno se nadam da ćemo uspjeti još nekoga dovesti. Naporno radimo na tome", zaključio je.