Nogomet
0

Moyes: Nadam se da će Van Persie produžiti ugovor

Totalsport
Robin van Persie (Foto: AFP)
Robin van Persie (Foto: AFP)
Menadžer Manchester Uniteda Davis Moyes pozdravio je izjavu Robina van Persieja da želi ostati na Old Traffordu.

Brojni su otočki mediji holandskog nogometnog reprezentativca dovodili u kontekst potencijalnog odlaska iz Manchester Uniteda, navodeći kao jedan od razloga neslaganje s menedažerom Moyesom. Istovremeno je škotski menadžer insistirao kako napisi nemaju veze s istinom, ali malo tko mu je vjerovao dok se nije oglasio sam Van Persie.

"Govorio sam vam to, ali vi ste željeli reći ili napisati nešto drugačije. Teško je ako vi ne vjerujete što ja govorim. Robin je sretan i drago mi je zbog toga. Nisam znao što će reći, tek sam jutros saznao", rekao je Moyes.

"Robin ima još dvije godine na svom ugovoru i siguran sam da je to nešto što će uprava pogledati. Uvijek sam govorio da imamo dva izvanredna napadača u Wayneu i Robinu. Obojica imaju sposobnost samostalno odlučiti utakmice. Oni su obojica ključni reprezentativci svojih zemalja i svaka bi ih ekipa željela u svojim redovima. Oduševljen sam obojicom i još više sam oduševljen činjenicom da obojica žele biti igrači Manchester Uniteda", završio je Moyes..