Nakon sjajnih nastupa
0

Mourinhova želja za ljeto je Gareth Bale

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Gareth Bale, 20-godišnji velški nogometaš i član Tottenhama, ove je sezone doživio punu afirmaciju igrajući na lijevom boku Redknappova sastava.

Odlične igre je nadogradio u posljednjih deset dana kada je bio strijelac u dvije velike pobjede svoga kluba. Tottenham je kao domaćin pobijedio Arsenal i Chelsea s istovjetnih 2-1, a u oba navrata je po jedan pogodak postigao Gareth Bale, te time uvjetovao da Tottenham dođe još bliže velikom ostvarenju, a to je četvrto mjesto na tabeli.

Ta pozicija iduće sezone donosi nastup u posljednjem pretkolu Lige prvaka.

Još je prošle sezone trener Intera Jose Mourinho "nanjušio" da se u tom mladiću krije talent, te je želio krenuti u moguću kupovinu tog igrača. No, Inter se sramežljivo nametao Tottenhamu po tom pitanju i sve je ostalo daleko od realizacije. Daleko je konkretniji bio Manchester City, no Harry Redknapp je odbio njihovu ponudu za Balea.

Ovog ljeta će Inter očigledno krenuti u novi pokušaj, ali daleko ozbiljniji. Mourinho je strukture kluba još jednom upozorio da je riječ o sjajnom nogometašu koji bi bio veliko pojačanje Intera.