Uoči El clasica
2

Mourinho: Özil, Kaka ili Modrić? Možda nijedan

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Večer uoči okršaja protiv Barcelone na Camp Nouu trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho nije želio otkriti sastav s kojim će nastojati smanjiti velikih osam bodova zaostatka za najvećim rivalom u španskom prvenstvu...

Pohvalio je portugalski stručnjak svoje igrače jer su se uspjeli uzdići nakon vrlo slabog starta sezone. "Značajno smo se poboljšali, a cilj nam je doseći nivo na kom smo bili kad smo postali prvaci prošle sezone", naglasio je Mourinho.

Na pitanje favoriziraju li sudije ove sezone Barcelonu, kratko je odgovorio: "Bilo je nekih stvari od početka sezone, ali niko u klubu nije progovorio o tome, pa neću ni ja biti prvi".

Španski su novinari još jednom otvorili i pitanje o Mesutu Özilu koji u posljednje vrijeme najčešće početke utakmica dočekuje na klupi. Dijelom je za to “kriv” dolazak Luke Modrića, a dijelom povratak u formu Brazilca Kake.

"Ne treba praviti dramu svaki put kad je neki igrač na klupi. Uvijek imamo 13 igrača koji ne igraju i svaki put se može složiti priča. Ne mogu vam reći hoće li u nedjelju igrati Özil, Kaka ili Modrić ili neće nijedan od njih", zaključio je Mourinho.