Nogomet
0

Mourinho: Rezultat nije loš; Chedjou: Sačuvali smo nadu

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Unatoč ispuštenoj prednosti, trener Chelseaja Jose Mourinho nije bio nezadovoljan nakon gostujućeg remija (1-1) protiv Galatasarayja u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Mourinhovi nogometaši su poveli već u devetoj minuti pogotkom Fernanda Torresa, ali je turski prvak sačuvao nadu pred uzvrat zahvaljujući golu Aureliena Chedjoua u 65. minuti.

"Bila je to vrlo emotivna večer. Igrali smo protiv velikog kluba koji ima sjajne igrače. Prvo je poluvrijeme bilo naše, imali smo prilike da 'ubijemo' utakmicu. U nastavku nas je Galatasaray pritisnuo. No, sveukupno se ne mogu žaliti i zadovoljan sam igrom svoje ekipe. Igrali smo na teškom terenu i pokušali smo osigurati prolaz, ali sada nas čeka težak uzvrat. Sve u svemu, ne možemo reći da je rezultat loš jer je Galatasaray dobra ekipa s iskusnim i jakim napadom", rekao je Mourinho.

Nezadovoljan nije bio ni strijelac za domaću ekipu.

"Igrali smo protiv jedne od najjačih ekipa u Evropi. Bilo je iznimno teško, ali gol koji smo postigli je vitalan. Čeka nas komplicirana uzvratna utakmica, ali imamo šanse. Pogotkom smo sačuvali svoju nadu živom", istaknuo je Chedjou.