Nogomet
0

Mourinho održao sastanak s Kakom

Totalsport
Jose Mourinho
Jose Mourinho
U subotu se ujutro oko osam sati brazilski nogometaš Kaka (28) pojavio u losanđeleškom hotelu u kojem su odsjeli nogometaši Real Madrida.

Brazilac se priključio ekipi Jose Mourinha. Nije odradio prvi, jutarnji trening u subotu, ali jest drugi, večernji.

Bitnije od toga jest da je, čim je Kaka stigao, portugalski trener održao sastanak sa svojom zvijezdom i drugim najskupljim igračem kluba. Zanimalo je Portugalca osobito stanje njegova tijela, odnosno problemi sa sportskom hernijom, koji su mu tokom prošle sezone izazivali ozbiljne probleme u trbušnom zidu.

Kaka je sa sobom donio izvješće Jose Luisa Runca, koji je bio nadležan za tretiranje njegova problema dok je bio u kadru brazilske reprezentacije uoči i tokom SP-a, i koji je nakon turnira izjavio da je Kaka u Južnoj Africi igrao s 85% kapaciteta.

S obzirom na činjenicu da se, po svemu sudeći, problem s oporavkom dobro razvija, Mourinha je zanimalo stanje Brazilčeve motivacije.

Madridski dnevnik Marca piše da je Kakina motivacijska razina na iznimnom nivou i da u drugoj sezoni želi opravdati golem novac koji je Florentino Perez lani uložio u njega.

Niti Jose Mourinho, navodi isti izvor, više nema nikakvih dvojbi: uvjeren je da će iz Kake moći izvući maksimum koji je brazilskoga ofenzivnog veznjaka krasio u najboljim danima, dok je igrao u AC Milanu.