"Nemamo osjećaj inferiornosti"
0

Mourinho: Ne bih mijenjao našu poziciju ni s jednom ekipom

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Subotnji poraz 3-1 od Barcelone na stadionu Santiago Bernabeu nije pokolebao optimizam trenera Real Madrida Josea Mourinha.

"Nemamo nikakav osjećaj inferiornosti. Našu trenutnu poziciju ne bih zamijenio ni s jednom drugom ekipom. Moja motivacija je jednako velika kao i uvijek. U Ligi prvaka smo osvojili grupu s maksimalnim učinkom, u prvenstvu smo na vrhu zajedno s Barcelonom, a vi me pitate za moju motivaciju? Poraz od Barcelone ništa nije promijenio po tom pitanju", izjavio je Mourinho.

Barcelona i Real Madrid imaju po 37 bodova, ali je katalonska ekipu u subotu preskočila svog najvećeg rivala na prvom mjestu. No, tim Josea Mourinha ima utakmicu manje i može se vratiti na vrh već u subotu, ukoliko protiv Seville osvoji barem jedan bod.

Iako je Cristiano Ronaldo pružio mizernu predstavu protiv Barcelone, zbog čega su mu neki domaći navijači čak i zviždali, portugalski stručnjak je stao u odbranu svog sunarodnjaka te najboljeg igrača i strijelca kluba.

"Ukoliko je Cristiano poput mene, na zvižduke se uopće neće niti obazirati. Potresao ga je poraz, kao što je i sve nas. Normalno da je danas tužniji nego prije 15 dana. No, nema nikakve drame oko njegove situacije", tvrdi Mourinho.