Nogomet
0

Mourinho: Madriđani su kraljevi prijelaznog roka

Totalsport
Portugalac Jose Mourinho, trener talijanskog nogometnog prvaka Intera, vjeruje da će Zlatan Ibrahimović i dalje nositi dres njegovog kluba.

Mourinho je za Inter Channel prokomentirao najzanimljivije aktualnosti ovog ljetnog prijelaznog roka. Odaje priznanje madridskom Realu, za kojeg bi, ne bude li senzacionalnih obrata, od sljedeće sezone trebali igrati Kaka i Cristiano Ronaldo.

  • Znam kako funkcionira nogometno tržište. Menadžeri se jako trude i ponekad nastoje i nemoguće pretvoriti u moguće. Rade doista naporno, ali ponekad i ne uspiju ostvariti svoje naume. S dovođenjem Kake i Ronalda, možemo reći da su u Realu bili kraljevi prijelaznog roka i dokazali koliko je njihov klub utjecajan – kaže Mourinho, a potom se osvrnuo i na svoj klub. Hoće li Zlatan Ibrahimović ''dignuti sidro'' i krenuti put Barcelone?

  • Inter radi svoj posao, kao i drugi. I dalje mislim da će Ibrahimović ostati naš igrač, to je moje uvjerenje. Niko mi ništa nije rekao po tom pitanju, naprosto vam govorim svoj lični dojam. Inače, naša momčad bit će još i bolja nego dosad, jer smo doveli dvojicu važnih igrača, Diega Milita i Thiaga Mottu. Nije tajna da radimo na dovođenju još jednog ili dvojice igrača koji bi ojačali našu svlačionicu – poručio je Mourinho.