Nogomet
0

Mourinho: Još nisam odlučio da li odlazim ili ostajem

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Trener španskog nogometnog kluba Real Madrida, Jose Mourinho, održao je uobičajenu konferenciju za novinare dan uoči ligaške utakmice, na kojoj glavna tema nije bio Valladolid, već njegov ostanak.

"Nisam odlučio da li ostajem ili odlazim. Prvi koji će saznati tu informaciju bit će moja supruga i djeca", započeo je vrlo ozbiljno Portugalac, kojem pitanje o njegovom odlasku/ostanku zasigurno već ide lagano na živce.

"Do kraja sezone mi je preostalo pet utakmica u domaćem prvenstvu i finale kupa. Tek nakon toga ću sjesti s predsjednikom kluba i porazgovarati o svemu. Bit će to prijateljski razgovor", veli Portugalac, koji ne mari za kritike medija i pritisak javnosti.

"To za mene nije problem. Navikao sam i ne smeta mi. Niko mi ne može oduzeti rezultate i to je ono zbog čega mi je svejedno što neko govori o meni. Ponosan sam na to da sam trener kluba koji je prekinuo Barceloninu dominaciju u Španiji", tvrdi karizmatični Portugalac, koji se potom osvrnuo na proteklu sezonu;

"Jako smo loše krenuli u sezonu i to nas je koštalo ranog ispadanja iz borbe za naslov. Trebali smo se boriti za njega do posljednjeg kola. Barcelona igra sjajnu sezonu u Primeri i još uvijek ima priliku osvojiti 100 bodova. To samo govori o veličini našeg uspjeha prošle sezone u ligi i ove sezone u Kupu kralja kada smo nadigrali katalonski klub", kaže "The Special One", koji je potom neizravno napao golmana Ikera Casillasa za krizno razdoblje kluba na početku sezone.

"Problem unutar tima nastaje kada jedan igrač misli da je iznad ostalih. Kada su svi jednaki onda problema nema. Trebao sam dovesti Diega Lopeza na kraju svoje prve sezone u klubu, a ne sredinom treće. Možda ipak nisam učinio dovoljno za klub", zaključio je uvijek intrigantni Portugalac.

Pet kola prije kraja Primere Barcelona ima velikih 11 bodova prednosti ispred Reala, koji će pak jedini trofej ove sezone loviti u finalu Kupa kralja protiv gradskog rivala Atletica.