Nakon prve utakmice
0

Mourinho: Još je sve otvoreno, šanse su 50 - 50 posto

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Nakon prve utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka između dvaju divova na Santiago Bernabeuu, Real Madrida i Manchester Uniteda, nije se puno toga promijenilo, smatra trener Kraljevskog kluba Jose Mourinho.

Iako je susret u Realovom "dvorištu" završio bez pobjednika 1-1, Mourinho ne misli da je takav rezultat neka prednost za Crvene vragove.

"Mislim da su oni dali sve od sebe, ali bilo je teško jer smo mi počeli dobro. Fabio je imao jako dobru priliku i pogodio je stativu, a oni su postigli gol iz ničega prvi put kada su prešli na našu polovinu", komentirao je Mourinho.

"Nakon poluvremena Manchester United je igrao na rezultat i njihova je odbrana bila duboka. Ali sada je na nama da odemo na Old Trafford i mislim da 1-1 nije loš rezultat jer je sve otvoreno i možemo postići više od jednog gola tamo. Ovo mi nije ništa novo, nema iznenađenja. Sve je otvoreno uoči uzvrata i mislim da će se pobjednik odlučivati posljednjih minuta. Rezultat je posve otvoren i ako me pitate za postotke, ne bih se predomislio. I dalje je 50-50", zaključio je portugalski strateg.