Samuel Eto'o
0

"Mourinho je stvarno jedan i jedini"

Totalsport
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Kamerunski nogometaš Samuel Eto'o je prošlog ljeta napustio Barcelonu i pojačao redove milanskog Intera, no vjerojatno se nije nadao da će i u novom klubu doživjeti velike uspjehe.

Prošle je sezone Eto'o s Barcelonom osvojio čak šest trofeja, a ove je sezone već u Interu proslavio dva (Seriju A i Italijanski kup). Na tome priča možda neće završiti jer u subotu na Santiago Bernabeu njegov Inter igra finale Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna.

"Bit će to sigurno sjajna utakmica. Bayern je velika ekipa, njihova je snaga u svakom djeliću tima, od svih igrača do sjajnog trenera", veli kamerunski napadač, jedini koji može odbraniti prošlogodišnji naslov prvaka Evrope.

Prošle je godine bio najbolji s Barcelonom, ove lovi titulu s Interom, a na sva usta hvali svoga trenera Josea Mourinha.

"On je stvarno jedan i jedini. Nisam upoznao čovjeka i trenera dosad koji je toliko britak na jezik. I mislim da većinu stvari kaže ispravno. S ovom ekipom je napravio zaista sve najbolje, upotrijebio je u datom trenutku točno što je trebalo", bile su riječi Kamerunca.