Engleski bookmakeri
0

Mourinho dolazi na Old Trafford?

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Otočki bookmakeri pozabavili su se mogućim budućim promjenama na dvije ugledne nogometne klupe: one Manchester Uniteda te talijanske nogometne reprezentacije.

Nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici naredne godine sadašnji izbornik Marcello Lippi bi mogao napustiti klupu "azzurra", a po mišljenju bookmakera vrlo je izvjesno da bi se nasljednik mogao zvati Luciano Spalletti, nekadašnji trener Udinesea i zadnjih sezona Rome. 

No, uslijed loših rezultata je uprava Rome nakon nekoliko kola ove sezone otkazala daljnju suradnju sa Spallettijem, koji je trenutno bez posla, a na njegovo reprezentativno ustoličnje koeficijent je 2.00. Dobro kotira i trenuni trener Fiorentine Cesare Prandelli, dok slijede Roberto Mancini, Fabio Capello i Carlo Ancelotti. Na kraju popisa su Jose Mourinho i Giovanni Trapattoni.

Portugalac Mourinho je zato vodeći na popisu mogućih nasljednika Alexa Fergusona, ako ovaj tokom narednog ljeta napusti klupu engleskog prvaka Manchester Uniteda.

Koeficijent da će Mourinho biti novi šef na Old Traffordu je velikih 4.00, ali sasvim blizu kao opcija mu je i trener Aston Ville Martin O'Neill (6.00). Slijede Laurent Blanc, Josep Guardiola i Fabio Capello.

Što kažu bookmakeri?

Ko je nasljednik Marcella Lippija?

  1. Luciano Spalletti (bez posla) koeficijent 2.00

  2. Cesare Prandelli (Fiorentina) 5.00

  3. Roberto Mancini (bez posla) 8.00

  4. Fabio Capello (izbornik Engleske) 10.00

  5. Carlo Ancelotti (Chelsea) 10.00

  6. Jose Mourinho (Inter) 15.00

  1. Giovanni Trapattoni (izbornik Irske) 25.00

Ko će naslijediti Alexa Fergusona?

  1. Jose Mourinho (Inter) koeficijent 4.00

  2. Martin O'Neill (Aston Villa) 6.00

  3. Laurent Blanc (Bordeaux) 9.00

  1. Josep Guardiola (Barcelona) 13.00

  2. Fabio Capello (izbornik Engleske) 21.00