Navija za Portugal
6

Mourinho dolazi dati podršku Realovim igračima na EP-u

Totalsport
Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Trener Real Madrida Jose Mourinho otputovat će u subotu prema Ukrajini i Poljskoj kako bi svjedočio uvodnim nastupima svojih nogometaša na Evropskom prvenstvu.

U subotu će portugalski stručnjak u Lavovu gledati okršaj između Njemačke i Portugala u kojem će se pojaviti petorica Realovih igrača. Mesut Özil i Sami Khedira će se boriti za Elf, a Cristiano Ronaldo, Pepe i Fabio Coentrao za Portugal.

Dan kasnije će se Mourinho preseliti u poljski Gdanjsk gdje se Španija u okviru grupe C, u kojoj je i Hrvatska, sudara s Italijom. U Furiji je, dakako, najveći broj Realovih reprezentativaca na Euru - Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Alvaro Arbeloa i Xabi Alonso. Jedini igrač kojeg Mourinho neće vidjeti uživo na EP-u je Karim Benzema čija Francuska u ponedjeljak igra protiv Engleske, ali portugalski stručnjak će tada već biti na putu prema Singapuru gdje ga očekuju privatni poslovi.

"Mislim da mi je obveza biti uz svoje igrače u tako posebnim trenucima za njih. Svima im želim sreću na turniru", rekao je Mourinho, otkrivši za koga će navijati na Euru:

"Ja sam Portugalac i naravno da ću navijati za svoju reprezentaciju, ali ću sve vrijeme biti i uz sve svoje igrače."