Nakon utakmice s Rayo Vallecanom
0

Mourinho: Bili smo tim, odigrali smo dobru utakmicu

Totalsport
Jose Mourinho
Jose Mourinho
"Ovo nije bila spektakularna utakmica visoke kvalitete, ali odigrali smo dobru utakmicu", ocijenio je Jose Mourinho, trener Real Madrida nakon gostujuće pobjede nad Rayo Vallecanom 2-0.

"Vidio sam u mojoj ekipi sličan trud onome iz prošle sezone. Mislim da je ekipa dobro odgovorila zadacima na ovoj utakmici. Jesmo li mogli igrati bolje? Jesmo, ali ja uvijek moju ekipu sudim prema predanosti na terenu, a ona je bila zadovoljavajuća", rekao je Mourinho.

Karim Benzema je zabio prvi gol protiv gradskog rivala u 13. minuti, a konačni rezultat u 70. minuti je postavio Cristiano Ronaldo iz penala kojeg je sam izborio. Luka Modrić je igrao do 64. minute, a u 25. minuti propustio je jako dobru šansu za gol.

"Ovo je bila jedna tvrda utakmica u kojoj su naši suparnici ipak imali malo prilika za gol. Mi smo ih imali više. Nije nam bilo lako usredotočiti se nakon što je jučer dvoboj bio odgođen. No, danas smo bili ekipa. Da smo se ovako postavili u utakmicama protiv Getafea i Seville, mogli smo dobiti i te utakmice", rekao je Mourinho.