Arsene Wenger
0

"Moramo u ljetnu kupnju"

Totalsport
Arsene Wenger (Foto: AP)
Arsene Wenger (Foto: AP)
Arsenalovi nogometaši oprostili su se od Lige prvaka nakon što ih je u četvrtfinalu s ukupnih (dvije utakmice) 6-3 nadvisila Barcelonina ekipa.

Aktualni prvak LP-a nije dopustio iznenađenje u uzvratu na Camp Nouu na kojem je Lionel Messi s četiri gola potpisao 4-1 pobjedu i dokazao Arsenalu da još mora nogometno sazrijeti.

Taj će proces londonska ekipa nastaviti na ljeto budući da njen menadžer Arsene Wenger, shvativši što se dogodilo u Barceloni, sprema osnaživanje ekipe kupnjom.

"Morat ćemo dovesti neke igrače, no još ima vremena za razmišljati o tome. U fazi smo razvijanja igrača", - tvrdi trener čija ekipa igra oku lijep nogomet, no i čeka trofej još od 2005. godine.

"Theo Walcott ima 22 godine, Nicklas Bendtner također, Samir Nasri, Abou Diaby i Denilson su stari 22, 23 godine. Pokazali su kvalitetu, a s vremenom će postati još jači. Mladi smo i radimo dobre stvari. Imamo šest ili sedam igrača mlađih od 23 godine u ekipi, a protiv Barcelone smo pokazali da smo sposobni stvarati prilike. Ali, nedostaje nam iskustva", zaključio je Francuz.