Rafael Benitez
0

"Moramo ostati mirni i ujedinjeni"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
"Moramo ostati mirni i nastaviti raditi. Predsjednik Massimo Moratti zna da je situacija teška, moramo zadržati zajedništvo", riječi su Interovog trenera na rubu otkaza, Rafaela Beniteza.

Podsjetimo da su talijanski mediji nagovijestili da je pred španskim stručnjakom na klupi europskih prvaka 180 minuta istine, odnosno da u utakmicama protiv Chieva i Twentea mora ostvariti maksimalan učinak želi li zadržati posao.

- Moramo nastaviti raditi, nije vrijeme da zastanemo već da krenemo prema naprijed. Moratti je upoznat sa teškom situacijom, zna da imamo dosta povrijeđenih igrača. Jedini način na koji možemo do ostvarenja naše misije su pobjede do kojih se dolazi kroz naporan rad. Ukoliko se jedan od "kopača" povrijedi, ostali moraju povući jače.

"Povrede su jedino što mene brine i zato održavamo puno sastanaka s medicinskim osobljem kluba i radimo na prevencije da ne proširimo listu. Naša sezona započela je nešto prije u odnosu na ostale, pa fizički i psihički umor radi svoje. Ipak, budemo li svi zajedno vukli u istome smjeru, upisivat ćemo pobjede " zaključio je Benitez.