Vedad Ibišević o baražu
0

"Moramo biti vruća srca i hladne glave"

Totalsport
- Ljudi su gladni našeg uspjeha. Zato su ove dodatne kvalifikacije za nas toliko bitne – prenosi njemačka internetska stranica Msn.de izjavu bosanskohercegovačkog reprezentativca Vedada Ibiševića.
  • Uspijemo li proći na Portugal, nastupit će nova era za našu zemlju. Kako pobijediti? Moramo igrati vruća srca i hladne glave – rekao je 25-godišnji nogometaš Hoffenheima u najavi dvoboja dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Portugala.

Nijemci predstavljaju Ibiševića kao nogometaša koji je u ovom trenutku u boljoj golgeterskoj formi od svog slavnijeg sunarodnjaka Edina Džeke. Napadač Wolfsburga, konkretno, na bundesligaški pogodak čeka već dugih 478 minuta.

Za to vrijeme izvanredno zabija Džekin suigrač Zvjezdan Misimović, u ovom trenutku najveća uzdanica Ćire Blaževića za dvoboje s Portugalcima.

  • Možda se Džeko raspuca baš protiv Portugala, tko zna? - kaže 27-godišnji veznjak Wolfsburga, uz dodatak:

  • U našoj zemlji vlada neviđena euforija, čak i malo pretjerana. Zato se i pripremamo u Hrvatskoj, samo da bi izbjegli moguće gužve – kazao je Misimović, koji se sa suigračima priprema u Novom Vinodolskom.