David Beckham
0

'Moji ciljevi su Liga prvaka s Milanom i Svjetsko prvenstvo'

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Engleski nogometni reprezentativac i igrač nogometnih klubova Los Angeles Galaxy i Milan Corriere dello Sportu je otkrio planove vezane uz nastavak karijere.

Kako se bliži kraj talijanskog nogometnog prvenstva, tako je sve bliži i trenutak kada će David Beckham morati sjesti u zrakoplov i uputiti se prema Galaxyju, klubu MLS-a koji ga je posudio talijanskom nogometnom gigantu.

Iako su pojedini talijanski mediji pisali da Beckham traži rupu u zakonu koja bi mu omogućila ostanak na San Siru, čini se da Englez ne razmišlja na njima jednak način.

  • Moja je želja igrati za Milan i nadam se da će tako ponovno biti. Znam da to ne mogu odmah, jasno mi je da se moram vratiti u Los Angeles i zaključiti sezonu s njima. Tako smo se dogovorili i ja ću to poštivati. Nemam ih namjere razočarati i ostaviti na cjedilu - tvrdi 34-godišnji veznjak.

  • Hoću li se vratiti 2010. godine? Moguće je. Želim igrati u Ligi prvaka i s Milanom osvojiti to prestižno natjecanje. To mi je, uz reprezentativne planove, primaran cilj za sljedeću sezonu - dodao je.

Očekuje se da će Beckham nastupiti u dresu engleske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici i tako pomoći Gordom Albionu da osvoji prvi svjetski naslov od 1966. godine.