Agent
0

Moguće je da Misimović ode u Schalke

Totalsport
Zvjezdan Misimović
Zvjezdan Misimović
Nakon što su, ako je vjerovati treneru Gheorgeu Hagiju, vrata prvog tima Galatasaraya zatvorena za Zvjezdana Misimovića, njemački mediji počeli su najavljivati povratak bh. playmakera u Bundesligu.

Misimović po dolasku u Galatasaray nije ni na tragu učinka kakav je ostvarivao prethodnih godina u Wolfsburgu. Naime, dosad je upisao tek jednu asistenciju, a na premijerni gol još čeka. Podbačaj je to za igrača koji je u prethodne dvije bundesligaške sezone sakupio 17 golova i 35 asistencija. Ipak, njegove se dobre igre u Njemačkoj itekako pamte. I prije nego što se zaputio u Tursku Misimović je bio u kombinacijama Schalkea, čini se da su te ideje ponovno "oživljene".

"Prerano je za priče. Trenutno sam u Istanbulu, idem u Galatasaray po detalje trenutne situacije. Misimović se profesionalno nosi s teškom situacijom", izjava je Falija Ramadanija, nogometaševog agenta, koji je na temu mogućeg transfera u Schalke rekao: "Ništa nije isključeno. Ali, kao što sam rekao, prvo slijedi razgovor u Galatasarayu."