Nogomet
0

Modrićev agent demantovao pregovore s Interom

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
"Negdje sam pročitao da je Inter iz Milana dobio dopuštenje za pregovore s Lukom Modrićem. To nije tačno. Štaviše, potpuna je glupost", izjavio je Modrićev agent Nikky Arthur Vuksan, a prenosi Goal.com.

Iako je Luka Modrić ove sezone postigao samo tri pogotka za Tottenham, dva u Premiershipu i jedan u Ligi prvaka, a tome je dodao četiri asistencije (dvije u prvenstvu), mnogi navijači ''spursa'' smatraju kako je upravo on njihov najbolji igrač sezone.

Hrvatski reprezentativac bio je povezan s prelaskom u mnoge velike klubove, nakon niza odličnih partija koje je pružio na terenu. Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson ne skriva svoju želju da na Old Trafford dovede Modrića kao zamjenu na duže staze za Paula Scholesa, a u zadnje vrijeme se dosta pisalo i o Modrićevom potencijalnom transferu u redove evropskog prvaka iz prošle sezone, Intera iz Milana.

"Pročitao sam da je Inter dobio dopuštenje za pregovore s Modrićem, ali to su gluposti. Luka je nedavno potpisao ugovor s Tottenhamom do 2016. godine. Kani ispuniti taj ugovor i uopće ne razmišlja o odlasku. Ukoliko jednog dana neki klub pošalje ponudu za Modrića koju će Tottenham prihvatiti, to je onda do njih. No, Luka je vrlo sretan u Tottenhamu. Uživa u odličnoj sezoni, nadajmo se da će njegov klub i sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka", izjavio je Vuksan.

Dodao je kako bi Modrić jednom u budućnosti mogao poželjeti odlazak s White Hart Lanea, ukoliko se njegove ambicije više ne budu poklapale s klupskim. No, to zasad nije slučaj...

"Ne možemo znati hoće li Luka do kraja karijere igrati za Tottenham, ali trenutno uživa u tom klubu i suradnji sa saigračima. Njegov klub ide u pravom smjeru", zaključio je agent.