Nogomet
0

Müller: Zasad nemam namjeru otići iz Bayerna

Totalsport
Foto: EPA
Foto: EPA
Njemački nogometni reprezentativac Thomas Müller opovrgnuo je nagađanja da namjerava napustiti Bayern predstojeće ljeto.

U brojnim evropskim medijima posljednjih dana pojavile su se glasine da 24-godišnji ofenzivni veznjak nije zadovoljan statusom kod trenera Pepa Guardiole, te da zbog toga razmišlja o odlasku s Allianz Arene. Nagađalo se da bi ga vjerojatni budući menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal htio dovesti na Old Trafford, ali od svega toga zasad neće biti ništa.

"Budući da nisam izmislio te glasine, ne mogu ih ni komentirati. Ono što mogu reći je da sigurno nemam namjeru otići iz Bayerna, ali ne mogu jamčiti da ću se zauvijek tako osjećati", rekao je Müller za Bild.

Osvrnuo se potom i na poraz od Real Madrida u polufinalu Lige prvaka (1-0 na Santiago Bernabeuu i 4-0 na Allianz Areni), te brojne kritike koje su uslijedile.

"Naravno da ispadanje boli, ali moramo biti iskreni i reći da je Real bio bolji od nas u obje utakmice. Uostalom, izgubili smo s 5-0. No, kritike samo pokazuju koliko smo kvalitetni jer je puno ljudi očekivalo da ćemo ponoviti lanjsku trostruku krunu."