Nogomet
0

Mlada ekipa Chelseaja ispitivana zbog noža u svlačionici

Totalsport
Skoro 18 centimetara velik nož pronađen je nedavno u nogometnoj svlačionici mlade momčadi Chelseaja, nakon čega je pokrenuta interna istraga unutar kluba.

Daily Mail navodi da je nož pronađen od strane osoblja službe za čišćenje u trening-kompleksu Cobham u kojem se presvlače i najveće zvijezde Chelseaja poput Franka Lamparda, Fernanda Torresa i Johna Terryja.

"Nož je izgledao kao onaj iz filmova o Rambu", rekao je izvor blizak Chelseaju za engleski dnevnik.

Nakon što je nož pronađen, igrači omladinskog pogona, svi ispod 18 godina starosti, okupljeni su na sastanak na kojem su im objašnjene potencijalne posljedice unošenja noža u svlačionicu. Također je potencijalni krivac pozvan da istupi, ali to se nije dogodilo i klub je kasnije odustao od sankcija pripisavši krivnju nekom zaboravnom građevinskom radniku.

"Nož je pronađen u klupskim prostorijama u vrijeme kada su ondje bili samo građevinski radnici i čistači. Klub je stoga odlučio da nož nije pripadao niti jednom igraču ili članu stručnog stožera jer je područje bilo odsječeno. Stvar smatramo zaključenom", priopćio je Chelseajev glasnogovornik.