Bundesliga
0

Misimović: Magath nas je učinio boljim igračima

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac i veznjak Wolfsburga, Zvjezdan Misimović meta je bremenskoga Werdera i minhenskoga Bayerna.

Pišu to njemački mediji gurajući Misimovića u Werder kao izvrsnu zamjenu za eventualni odlazak Brazilca Diega. Najboljim asistentom (18) njemačke Bundeslige volio bi se pojačati i branitelj naslova prvaka ostane li minhenski klub bez sjajnog Francuza Francka Riberyja, a o svemu tome Misimović se još nema namjere izjašnjavati u javnosti.

Pred Misimovićem i suigračima u utorak je susret 32. kola protiv dortmundske Borussije, u kojem će tražiti 14. uzastopnu domaću prvenstvenu pobjedu protiv petoplasiranog kluba koji je u posljednjih sedam utakmica osvojio maksimalan broj bodova.

  • Moramo se koncentrirati isključivo na nas, ne želimo uništiti dobru sezonu - najavljuje Misimović dvoboj, jedan od posljednjih u kojima će Wolfsburgove nogometaše voditi Felix Magath, od sljedeće sezone trener Schalkea.

  • Naravno da smo razočarani njegovim odlaskom. Odigrao je veliku ulogu u izgradnji svakoga od nas. Zbog njega smo bolji igrači. Sve što možemo jest zatražiti od navijača potporu i nas i trenera. Bilo nam je sjajno s njime - zaključio je najbolji asistent Bundeslige.