Goal.com
0

Misimović je najbolji igrač Wolfsburga

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Wolfsburga su najugodnije iznenađenje ove sezone u Bundesligi. Četiri kola prije kraja Wolfsburg je prvi sa tri boda prednosti u odnosu na Bayern.

No, u igri za naslov su još berlinska Hertha koja zaostaje četiri boda, dok Stuttgart i Hamburg imaju pet bodova manje.

Brazilac Grafite i bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko su najbolji strijelci Wolfsburga, ali ne samo to, već se nalaze u vrhu bundesligaške ljestvice strijelca. Grafite je postigao 23 pogotka i najbolji je strijelac, a Džeko 19.

Nogometni portal Goal.com se, pak, u subotu pozabavio Wolfsburgom, a dali su i svoj sud o najboljem igraču kluba koji je trenutno na njemačkom vrhu. Po njihovom mišljenju to nije niti Grafite, niti Džeko, već njihov vezni igrač, također bosanskohercegovački reprezentativac Zvjezdan Misimović.

"Misimović je jedna od zvijezda iz Bosne i Hercegovine koja se potpuno snašla tijekom ove sezone. Iako ne možemo spočitati sjajne golgeterske mogućnosti Džeke i Grafitea, mnogo puta im je upravo Misimović sjajnim dodavanjima omogućio pogodak. Statistika ne laže: Misimović je dosad skupio čak 18 asistencija (!?) i zabio šest pogodaka".